Mænd løslades efter bar-vold med hammer

En mand fik en hammer i hovedet, men er allerede nu klar til at blive afhørt. Han husker imidlertid kun lidt.

Mænd løslades efter bar-vold med hammer

En 25-årig nordjysk mand er tilsyneladende en robust én af slagsen.

Natten til lørdag fik han en hammer knaldet i panden i forbindelse med, at han og tre andre bargæster havde gang i et sømbræt på værtshuset Vognhjulet i Adelgade i Hobro.

Ikke desto mindre har manden nu forladt hospitalet og sidder til afhøring hos politiet, der netop har valgt at løslade de to personer, der blev anholdt i forbindelse med episoden.

- De er på vej ud af detentionen nu her, og der bliver ikke noget grundlovsforhør. Vi har ikke stærke beviser, og så var det måske heller ikke så voldsomt, siger vagtchefen fra Nordjyllands Politi.

- Vi skal have afhørt dem, og så må Station Himmerland foretage den videre efterforskning, siger han.

Den forurettede bliver nu afhørt på stationen, men hans hukommelse er ikke den bedste dagen derpå.

- Sådan umiddelbart kan han ikke rigtig huske noget. Man kan åbenbart ikke huske så meget, når man får en hammer i hovedet, siger vagtchefen.

Overfaldet skete i et mindre lokale, der ligger i forlængelse af værtshuset. Og mens det lykkedes politiet at fange to af de tilstedeværende, nåede en tredje at stikke af.

- Vi leder efter den tredje person, men vi skal lige have fundet ud af, hvem han er, siger vagtchefen og oplyser, at de anholdte og gerningsmanden formentlig ikke kender hinanden.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.