Mænd stjal hæveautomat med gaffeltruck

Fire hætteklædte mænd stak af med en hæveautomat fra Nordea i Sunds. Politiet leder efter grøn metallic bil.

Mænd stjal hæveautomat med gaffeltruck

Med hjælp fra en gaffeltruck havde fire mænd natten til søndag held med at stjæle en hæveautomat fra Nordea i Sunds ved Herning.

- Klokken 02.15 får vi en anmeldelse om, at fire hætteklædte mænd er kørt ind i facaden på Nordea og har trukket hæveautomaten ud, fortæller vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Lars Even.

Hæveautomaten bliver losset op på en trailer, der er spændt efter en grøn metallic stationcar, og derefter forsvinder gerningsmændene fra stedet. Inden de kører smider de dog lige en bunke partisansøm ud på vejen.

- Et par borgere får punkteret deres bildæk, og en enkelt patruljebil får også et søm i dækket, siger Lars Even.

Politiet har ledt efter de fire hætteklædte gerningsmænd det meste af natten, men indtil videre uden held. Mændene taler dansk, men derudover har politiet ikke meget at gå efter, fortæller vagtchefen.

- Der er muligvis lidt videooptagelser fra banken, og så har vi et par borgere, der har set noget af hændelsen, siger Lars Even.

Politiet har sikret gerningsstedet og skal i løbet af formiddagen lave tekniske undersøgelser af blandt andet gaffeltrucken, som blev efterladt på stedet, da gerningsmændene stak af.

Ifølge vagtchefen er det endnu uklart, hvor gaffeltrucken er stjålet fra.

/ritzau/