Mærkeligt selvmål sætter Liverpool i gang

Liverpools vandt med et reservehold 5-3 over Young Boys i en festlig Europa League-kamp.

Mærkeligt selvmål sætter Liverpool i gang

Liverpool blev hjulpet i gang af et komisk selvmål, og det var startskuddet til en underholdende Europa League-kamp i Bern, hvor Young Boys blev slået 5-3.

Der var blot spillet fire minutter, da schweizerne gjorde alting forkert efter et ufarligt indlæg fra Stewart Downing.

Helt upresset headede rutinerede Christoph Spycher bolden ind i hovedet på sin holdkammerat Juhani Ojala, og derfra hoppede den ind i Young Boys-målet.

Liverpool, der reelt stillede op med andetholdet og med tre debutanter fra start, kom dog efterfølgende under pres, og mod slutningen af første halvleg, var det englænderne, der afleverede gaver til modstanderne.

Venstrebacken José Enrique leverede ellers fint forsvarsspil, da han tilkæmpede sig bolden, men hårdt presset sendte han den efterfølgende på tværs af målet til Raphael Nuzzolo, der scorede i det tomme mål.

Underholdningen var dog kun lige begyndt. Unge André Wisdom, en af Liverpools debutanter, headede knaldhårdt englænderne foran, inden schweizerne scorede to gange i starten af anden halvleg.

Sebastian Coates udlignede til 3-3 efter 67 minutter, og med et kvarter tilbage skabte de to indskiftede Fabio Borini og Jonjo Shelvey 4-3-målet, som sidstnævnte havde sidste fod på. Kort før tid scorede Shelvey også til 5-3.

Daniel Agger var ikke med i den reservespækkede Liverpool-trup.

I Bordeaux var der til gengæld dansk deltagelse, da belgiske Club Brugge med Jesper Jørgensen i startopstillingen fik store klø og tabte 0-4.

I FC Københavns pulje var William Kvist som vanligt med for Stuttgart, der hjemme måtte nøjes med 2-2 mod rumænske Steaua Bukarest.

Kvists tidligere FCK-kammerat Mathias "Zanka" Jørgensen måtte derimod se sin klub PSV Eindhovens 0-2-nederlag til Dnipro Dnipropetrovsk fra bænken.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.