Mærker OL-effekten

Medlemmerne strømmer til Hjallerup Badmintonklub

Mange ny spillere er mødt frem for at spille badminton i Hjallerup.Foto: Jørgen Nielsen

Mange ny spillere er mødt frem for at spille badminton i Hjallerup.Foto: Jørgen Nielsen

HJALLERUP:Hjallerup Badmintonklub har indledt sæsonen, og medlemmerne strømmer til.

- Det netop overstået OL i London har helt sikkert været medvirkende til, at lidt flere af de unge har fået lyst til at spille badminton, da badminton blev eksponeret ret markant i tv. En anden forklaring er, at vi har haft SFO´en på besøg, hvor vi havde en instruktør til at undervise dem, fortæller Henrik Nielsen, formand.
I alderen fra 0-12 er der mødt 28 spillere op, og i efterårsferien er der planer om at tilbyde badmintonskole under DGI regi. På turneringssiden har klubben tilmeldt sig en holdturnering, som ikke er bygget op som en traditionel turnering,
- Det er et samarbejde mellem fire klubber, og turneringsformen er, at alle spillerne bliver blandet og så spiller man mod hinanden. Det vil sige, at hvis en klub ikke har nok spillere, så er der spillere fra den anden klub, der kan supplere op. Klubberne skiftes så til at holde stævnerne, tilføjer han.
Han roser forældrene for den store opbakning, der er til klubben.
- Uden dem havde vi ingen klub, understreger Henrik Nielsen.
Der er planer om at afholde et stort DGI stævne 10.-11. november, og klubben deltager som de plejer også i det store landsstævne i Fredericia.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.