Maersk-selskab fyrer 65 ansatte på land

Maersk Supply Services reducerer i den administrative stab, efter at man har skåret ned på antallet af skibe.

Endnu et Mærsk-selskab svinger sparekniven og reducerer antallet af medarbejdere som en konsekvens af krisen i olieindustrien.

Det er Maersk Supply Services, der servicerer olie- og gasindustrien, som må sige farvel til 65 ansatte i administrationen, svarende til 25 procent af de ansatte.

- Vi er klar over, at meddelelsen er meget foruroligende for vores ansatte. Det er et uheldigt, men nødvendigt skridt, der skal sikre, at vores organisation afspejler de nuværende markedsrealiteter.

- Vores omsætning er faldet med 40 procent de seneste to år, og som en konsekvens har vi skåret markant i vores flåde og mandskab.

- En tilpasning af vores organisation er nødvendig for at beskytte vores forretning, så den er langtidsholdbar, siger Jørn Madsen, der er administrerende direktør for Maersk Supply Services, i en pressemeddelelse.

I august besluttede Maersk Supply Services at skille sig af med 20 skibe, hvilket gjorde 400 besætningsmedlemmer arbejdsløse.

170 af de nuværende 265 ansatte i administrationen hos Maersk Supply Services sidder til daglig i selskabets danske hovedkvarter.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.