Mærsks bolig solgt med fem mio. kr. i afslag

De seks købere vil rive den afdøde skibsreders 635 kvadratmeter store hus ned

Mærsk Mc-Kinney Møllers privatbolig herpå Mosehøjvej i Charlottenlund er solgt for 18.750.000 kroner.

Mærsk Mc-Kinney Møllers privatbolig herpå Mosehøjvej i Charlottenlund er solgt for 18.750.000 kroner.

CHARLOTTENLUND:Køberne af Mærsk Mc-Kinney Møllers privatbolig fik forhandlet over fem millioner kroner af udbudsprisen, da de købte den afdøde skibsreders hus i december 2014.

Salget er netop blevet tinglyst, og her fremgår det, at huset i Charlottenlund blev handlet til 18.750.000 kr., hvilket er 5.250.000 kr. under udbudsprisen på 24 millioner kroner.

Det skriver boligsiden Boliga.dk.

Huset blev sat til salg som et såkaldt skuffesalg - dvs. hvor boligen ikke fremgik af mæglerens officielle udbudsliste - efter Mærsk Mc-Kinneys død i april 2012, men ingen købere meldte sig, og så blev huset udbudt offentligt via ejendomsmægleren Ivan Eltoft Nielsen i maj 2014.

Otte måneder senere blev huset meldt solgt på mæglerens hjemmeside, og der skulle gå yderligere fem måneder, før salget blev tinglyst.

De seks købere, der hver især ejer en sjettedel af ejendommen, kommer ikke til at bo i den 635 kvadratmeter store villa.

Ifølge dagbladet BT planlægger de at rive Mærsk-boligen ned og bygge tre nye huse på den næsten 5.000 kvadratmeter store grund.

Huset, som ligger på Mosehøjvej, er bygget i 1987 og er ifølge den offentlige vurdering 28,5 mio. kr. værd, hvoraf grundværdien er 18.922.000 kr. - eller næsten det samme som salgsprisen.

En lang række af Mærsk Mc-Kinney Møllers grunde i Mosehøjkvarteret i Charlottenlund og i Rungsted er allerede blevet solgt. Ifølge Boligas udregninger har salgene indbragt arvingerne et beløb på over 60 mio. kr.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.