Brønderslev

Magisk jul i Brønderslev

Masser af folk til Open by Christmas med besøg af julemanden

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

En lille julenisse på mor skulder.

Med denne magiske formular blev juletræet tændt i Brønderslevs midtby torsdag aften, hvor byens handlende inviterede til Open by Christmas.

Et par kvikke barnehoveder mente ganske vist, at der var andet og mere end magi på spil, da lysene på træet blev tændt.

Men andre forblev i barnetroen, og handelschef Malene Fisker forsikrer da også, at der faktisk var tale om ren magi.

- Julen starter i Brønderslev. Magien ramte Brønderslev, og alt klappede, smilede Malene, da hun gjorde samlet status over aftenen.

Børn og voksne i stort tal var samlet i midtbyen for at overvære juletræet blive tændt. Og for mange familier er det blevet en tradition, der udgør et festligt statsskud på julemåneden.

- Vi har været her hvert eneste år i ti år, siden vores ældste var lille. Og jeg afspadserede to timer i dag, så vi også kunne være her i år, fortalte en mor med et smil.

Ude på gaden fristede duften af brændte mandler til søde køb, og de forretningsdrivende stod klar til at gøre en god handel. De fik en rigtig travl aften med mange kunder i butikken. Kunder der vel at mærke gik derfra med julegaver i indkøbsposerne.

- Det var dejligt med så mange mennesker i byen. Vi vil gerne gøre folk bevidste om Brønderslevs mange specialbutikker og kædeforretninger, og vi kan mærke, folk bakker op om lokalhandlen, siger handelschef Malene Fisker, der glæder sig over et godt samarbejde med foreninger, loger, Natteravnene og kirken.

I Stjernestuen kunne byens gæster få varmen og købe julefristelser samt chili con carne fra Produktionsskolens køkken.

- Stjernestuen har åben i weekenderne frem til jul. Her kan man få et pusterum, nyde en kop kaffe eller gløgg. Og der er toilet samt en skifteplads til småbørnene.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst