Magisk nytårseventyr

Aalborghallen er centrum for en helt unik nytårskoncert

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foruden de magiske toner fra de dygtige sangere og musikere vil baggrunden være fyldt med storskærme med klip fra de originale Disney tegnefilm og på den måde indsluse publikum i Disneys magiske verden.

AALBORG:Der sker en eventyrlig sammenblanding af de originale Disney klassikere med hele person- og filmgalleriet, filmene og magien, musikken og sangene, når toppen af danske sangstemmer sammen med et kæmpeorkester stemmer i til DR Nytårskoncert 14. januar i Aalborghallen.

Underholdningsgarantien og det musikalske niveau er højt, når den traditionsrige nytårskoncert med DR med Underholdningsorkestrets 42 dygtige musikere, DR Vokalensemblet med 18 af Danmarks allerbedste sangere, samt toppen af danske stemmer som blandt andre Maria Lucia, Stig Rossen, Annette Heick, Monique Spartalis og Henrik Launbjerg går på scenen.

De originale tegnefilm ruller over storskærmen, og så får alle klassikerne Den lille Havfrue, Løvernes Konge, Skønheden og Udyret, Junglebogen levende musik- og sangledsagelse.

Koncertens konferencier er Hans Otto Bisgaard.

Det var en drøm som gik i opfyldelse, da DR UnderholdningsOrkestret i sommeren 2011, som nogle af de første, fik tilladelse til at sætte de originale Disney tegnefilm sammen med koncertopførelser af alle de kendte Disney Sange.

Drømmen gives først i det nye år videre til nordjyderne, når DR’s Nytårskoncert traditionen tro i januar lægger vejen forbi Aalborg.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.