Magisk tusmørke i natur med statur

Heksen Dannie Druehyld serverede kildevand og saftige historier med rødder i folketroen

11
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

ROLD:Midt i juletummel og almindelig kommerciel travlhed, gav ca. 120 børn og voksne sig lørdag eftermiddag tid til en magisk skovtur i Rold Skov.

Den lokale heks Dannie Druehyld, tidligere skovfoged Kjeld Thomsen og en energisk kulturformidler Uffe Westerberg var guider på turen til Lille Blåkilde og stenrækken.

Lille Blåkilder er den reneste og mest vandrige i hele området og stenrække markerer solens op og nedgang ved midvinter og midsommer.

Undervejs fortalte alle tre om træer, biodiversitet, juletræer, nisser, sølvskatten fra Rebild, en gård ramt af lynet og den gamle vej over åen.

Heksen supplerede med drabelige beretninger om den væmmelige åmand og Maren Slattenpatten, der for ikke så længe siden næsten fik held til at drukne en ung polsk mand, der ikke havde forstået folketroens alvor.

Turen sluttede med varme drikke til lune æbleskiver, og så var alle tilbage i 2015 igen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.