Magnus Cort trækplaster på Post Danmark-hold

Team Post Danmark har til årets Post Danmark Rundt udtaget den danske stjernerytter Magnus Cort.

1. juli 2015 11:07

Danmarks Cykle Unions U23-landstræner Morten Bennekou og sportschef Lars Bonde har udtaget de otte Team Post Danmark-ryttere til årets Post Danmark Rundt.

Holdet har den tredobbelte etapevinder Magnus Cort som den helt store profil, men indeholder også profiler som sidste års vinder af Paris-Roubaix for U19-ryttere, Magnus Bak Klaris.

- Først og fremmest stiller vi jo i år med en international profil, og det er vi selvfølgelig glade for. Det er ikke så tit, det kan lykkes.

- Vi vil selvfølgelig gøre alt, hvad vi kan for at støtte Magnus i forsøget på at vinde en etape, siger Morten Bennekou i en pressemeddelelse.

Desuden tæller holdet talentfulde Mathias Krigbaum, som er tidligere VM-medaljevinder i U19-enkeltstart.

- Det er også værd at bemærke, at det er et ungt hold, vi stiller med. Cort er faktisk ældste rytter, hvilket vil sige, at alle andre er U23-ryttere.

- Vi er meget tilfredse med at stille med et så ungt hold, fordi det er det perspektiv, der er mest interessant for os, nemlig talentudviklings-perspektivet, siger Bennekou.

Team Post Danmark består hvert år af de bedste danske ryttere fra teams, der ikke er med i Post Danmark Rundt.

Post Danmark Rundt skal i 2015 køres i jubilæumsudgave nummer 25. Der er start 4. august i Struer og afslutning 8. august på Frederiksberg Allé.

Kongeetapen, 3. etape, har i år både start og mål i Vejle og indeholder mere end 2000 højdemeter.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...