Magnussen drømmer om fejlfri weekend

Danskeren håber, at heldet endelig kigger i hans retning i det canadiske grand prix

Kevin Magnussen ligger nummer ni i den samlede stillingen inden løbet i Canada. Arkivfoto: Grand Prix Photo/Scanpix

Kevin Magnussen ligger nummer ni i den samlede stillingen inden løbet i Canada. Arkivfoto: Grand Prix Photo/Scanpix

MONTREAL:Tekniske problemer og uheld har været medvirkende til, at det danske racertalent Kevin Magnussen ikke har fået helt så mange point, som han havde drømt om i sine første måneder som Formel 1-kører.

Derfor håber danskeren, at tingene endelig går hans vej, når sæsonen fortsætter med Canadas Grand Prix i den kommende weekend.

- Det ville være dejligt at have en weekend, hvor alting fungerer efter nogle ærgerlige tekniske problemer. Det gik ikke min vej i hverken Spanien eller Monaco - selv om det ikke var min fejl - men nu håber jeg bare på et godt resultat og ingen uheld. Det kunne faktisk være interessant at se, hvad vi kan opnå, når vi ikke løber ind i problemer, siger Kevin Magnussen i en pressemeddelelse fra McLaren-teamet.

Med høj hastighed

Grandprixet i Montreal er et af Formel 1-sportens mest traditionsrige. Det er 51. gang, at feltet skal dyste på banen, hvor bilerne flere gange når over 300 km/t.

- Det canadiske grand prix er et af de løb, jeg virkelig ser frem til. Jeg har altid set det på tv, og da har det set ud som et af de allerbedste, mest underholdende og dramatiske løb i sæsonen.

- Banen ser virkelig sjov ud. Der er en god blanding af hjørner, og det er sådan et sted, at du virkelig håber, at bilen er i tiptop-stand, for banen skifter hele tiden retning. Det er lidt ligesom Monaco, bare hurtigere, forklarer Kevin Magnussen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.