Magnussen efter superkørsel: Jeg er stolt af mig selv

Formel 1-debutanten Kevin Magnussen begik fejl på sidste omgang, men fik alligevel en imponerende startplads.

Racerkøreren Kevin Magnussen er stolt og glad efter at have sikret sig et stærkt udgangspunkt til søndagens grandprix i Melbourne.

Formel 1-debutanten starter i fjerdebedste position efter en imponerende kørsel på en regnvåd bane i Albert Park.

- Det føles virkelig godt. Jeg tror ikke, at jeg kan bede om meget mere i dag, siger Kevin Magnussen, som efterfølgende fik klap på skulderen af den tekniske direktør for McLaren.

Knægten fra Roskilde var 1,514 sekunder langsommere end Lewis Hamilton (Mercedes), der var hurtigst i lørdagens kvalifikation. Men Magnussen mener, at han måske kunne have leveret et endnu bedre resultat, hvis han havde holdt farten.

- Jeg begik en fejl og skred ud på min sidste omgang, så jeg kunne måske have kørt hurtigere. Men jeg er stadig glad.

- Jeg er stolt af mig selv, men også af hele holdet for at have gjort sådan et godt stykke arbejde med at få mig klar hen over vinteren, siger danskeren.

Den 21-årige debutant kørte stærkt i alle tre dele af kvalifikationen. I pitten havde McLaren-chef Ron Dennis et stort smil på, når kameraerne fangede ham umiddelbart efter Magnussens supertider.

Regnen begyndte allerede at vælte ned over kørere og tilskuere i den første del af kvalifikationen. Og det gjorde forholdene på den i forvejen uforudsigelige Formel 1-bane vanskelige.

- Denne bane er meget svær med regn. Den er meget glat, så jeg skulle lære alle bremsetidspunkterne, og hvad jeg skulle forvente igen, siger Magnussen.

Selvom danskeren har sikret sig en god position til årets første Formel 1-løb, så vil han ikke spå om sine egne chancer for at ende blandt de tre bedste.

- Det har jeg ingen idé om. Jeg vil bare gå ud og nyde det og gøre mit bedste. Jeg vil prøve ikke at være overtændt, siger danskeren.

- At komme på podiet bliver ikke nemt - især ikke, hvis det bliver tørvejr, lyder det fra Magnussen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst