Magnussen flytter til London efter Haas-forlængelse

I vinter flyttede Kevin Magnussen til Dubai. Men nu går turen videre til London, hvor Haas har hovedkvarter.

Kevin Magnussen flytter efter kort tid i Dubai videre til London for at være tættere på Haas-teamets hovedkvarter. Foto: Vincent Thian/Ritzau Scanpix

Kevin Magnussen flytter efter kort tid i Dubai videre til London for at være tættere på Haas-teamets hovedkvarter. Foto: Vincent Thian/Ritzau Scanpix

Racerkøreren Kevin Magnussen bytter i oktober bopælen i Dubai ud med et hus i London.

Det oplyser den 25-årige dansker til BT, efter at han fredag har indgået en kontraktforlængelse med Haas. Den betyder, at Magnussen også i 2019 skal køre i Formel 1.

Det er blot syv måneder siden, at Magnussen flyttede til Dubai, men nu skal han videre.

- Jeg flyttede jo til Dubai for at være mere centralt placeret i verden i forhold til mit arbejde. Men med flere og flere opgaver i Italien og England giver den løsning ikke længere mening.

- Jeg har været glad for min tid i Dubai, men nu skal jeg arbejde endnu tættere sammen med mit team, og så er London en bedre base, siger Kevin Magnussen til BT.

Racerkøreren har fundet et hus i London, som han officielt rykker ind i 1. oktober.

Danskeren forklarer, at han har mere og mere arbejde i Haas-hovedkvarteret i Banbury nord for London. Derudover kører holdet også mere simulator i Italien hos Ferrari.

I denne weekend er Formel 1-feltet på asfalten i Rusland. Allerede fredag er kørerne på banen i Sotji til de første to træninger. Lørdag er der kvalifikationen, mens grandprixet køres søndag.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.