Magnussen fortsætter stærk kørsel: Chefen er imponeret

Kevin Magnussen kører også stærkt på andendagen af Formel 1-testen i Bahrain. Og han imponerer sin nye chef.

Kevin Magnussen har taget Formel 1-verdenen med storm.

Selv om det stadig kun er test, og der er en måned til det første grand prix i Melbourne, får testkørslerne større og større værdi.

Torsdag kører Kevin Magnussen igen stærkt i Bahrain. På en formiddag, hvor alle 11 teams for første gang i sæsonen har sat omgangstider, har Magnussen sat fjerdebedste tid.

Danskeren er ved middagstid i Bahrain kun noteret for otte omgange, men han har alligevel sat en tid på 1.39,958. Fernando Alonso (Ferrari) er hurtigste mand med 1.37,700. Også Nico Hülkenberg (Force India) og Valtteri Bottas (Williams) er hurtigere end danskeren.

Kevin Magnussen satte også hurtige tider ved den forrige test på Jerez-banen i Spanien, hvor han på sin første dag kørte hurtigst af alle. Farten har gjort ham til et samtaleemne i Formel 1-verdenen, og hans nye chef hos McLaren, Eric Boullier, er imponeret.

- Jeg synes, at han gør det meget, meget godt. Man kan se, at han er stabil. Han er hurtig på sine omgangstider og fordi han ikke har ret meget erfaring, har han stadig en masse at lære, siger Boullier til Skysports.

McLaren-holdet var det eneste, som ikke gav interview til pressen onsdag. Men Kevin Magnussen gav på twitter udtryk for, at han havde haft en god dag på kontoret:

- Efter en start med en afbrydelse, blev det en god testdag. Jeg kørte 81 omgange og trænede fire rigtige pitstop, skriver Magnussen på twitter.

Efter planen afløser Kevin Magnussens holdkammerat Jenson Button danskeren på banen de næste par dage.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst