Magnussen har selvtilliden i orden efter fine træninger

To træningstider i top-10 tyder godt for Formel 1-stjernen Kevin Magnussen.

Det danske Formel 1-talent Kevin Magnussen er fortrøstningsfuld efter fredagens to træninger forud for weekendens canadiske grandprix i Montreal.

Ved begge træninger blev McLaren-køreren noteret for ottendebedste tid.

- Jeg har et godt team bag mig, og jeg synes, vi har forberedt os virkelig godt til denne weekend. Indtil videre ser det ud til, at vi kommer til at kæmpe om positioner i den gode ende af midterfeltet. Hvis vi kan fastholde det, kan vi være tilfredse med vores weekend, siger Kevin Magnussen i en pressemeddelelse.

- Det her er min første gang på banen, og jeg nød virkelig at køre her. Det er en virkelig god bane. Den har en god serie af sving og bremsezoner, og for en forholdsvis langsom bane er den virkelig cool, siger Kevin Magnussen.

Vejrudsigten for weekenden byder på stigende temperaturer, og det kan få betydning for holdbarheden af Formel 1-racernes dæk.

- Bilen føles god, hvilket er positivt, og forhåbentlig vil jeg kunne passe på dækkene under løbet, lyder det fra Kevin Magnussen.

Danskerens holdkammerat, Jenson Button, blev ved første træning nummer syv, mens han endte på niendepladsen ved fredagens anden træning.

Tredje og sidste træning afvikles lørdag eftermiddag dansk tid.

Kvalifikationen køres lørdag fra klokken 19, mens selve løbet går i gang søndag klokken 20.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.