Kevin Magnussen udgår af træning på Monza-banen

Kevin Magnussen måtte fredag udgå af anden træning på Monza-banen, da hans bil brød sammen.

Ritzau
AUTO-PRIX-F1-ITA-PREVIEWS, Kevin Magnussen Foto: Scanpix/Miguel Medina
1. september 2017 16:22 - Opdateret 1. september 2017 16:23

De første to træninger forud for søndagens Formel-1 grandprix på den italienske Monza-bane er overstået, og danske Kevin Magnussen (Haas) måtte udgå, da hans bil brød sammen under anden træning.

Det var et knækket hjulophæng, der var synderen.

Under den første træning satte danskeren den 12.-bedste tid.

Magnussens teamkammerat, Romain Grosjean, satte den 16.-hurtigste tid under første træning, og under anden træning fik han igen den 16.-bedste tid - én placering foran Magnussen.

Under første træning stod Lewis Hamilton (Mercedes) for den bedste tid, og efter ham kom holdkammeraten Valtteri Bottas.

De to Mercedes-kørere byttede plads ved anden træning.

Dermed ser det ud til, at Hamilton er godt på vej til at slå Michael Schumachers rekord for at være startet fra pole position flest gange. De har begge 68 nu, så er briten hurtigst under lørdagens kvalifikation, går han forbi tyskeren.

Sebastian Vettel og Kimi Räikkönen satte tredje- og fjerdebedste tid i deres Ferrari-racere under både første og anden træning.

Den tidligere verdensmester Fernando Alonso (McLaren) har desuden fået en straf på 35 gridplaceringer for at lave motorændringer. Det betyder, at spanieren med stor sandsynlighed kommer til at starte bagest ved søndagens grandprix.

Men han er ikke den eneste, der er blevet straffet. Daniel Ricciardo (Red Bull) har taget sin femte motor i brug, og det er en enkelt mere end de fire, det er tilladt at bruge på en sæson. Det koster australieren 20 gridplaceringer.

Ricciardos holdkammerat, Max Verstappen, får en straf på 15 placeringer, da han også har skiftet dele ud i sin Red Bull-racer.

Carlos Sainz (Toro Rosso) har også lavet ulovlige ændringer, og det koster franskmanden 10 placeringer.

Lørdag køres der kvalifikation inden det søndag går løs med Italiens Grand Prix.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...