Magnussen om Austin: Håber jeg får et fornøjeligt ræs

Efter sit første besøg på Formel 1-banen i Austin, er Kevin Magnussen tilfreds. Dækproblemer skal dog løses.

Kevin Magnussen passerer det texanske flag, fredag i Austin. Foto: Eric Gay/AP/POLFOTO
1. november 2014 12:57 - Opdateret 1. november 2014 15:15

Kevin Magnussen er godt tilfreds med Circuit of the Americas, som er navnet på den Formel 1-bane i Austin, Texas, hvor Formel 1-feltet fredag havde træning, og lørdag kører kvalifikation forud for søndagens grandprix.

Den danske McLaren-kører har aldrig tidligere kørt på banen i Austin.

- Det er en god bane. Den har et specielt første sving, og de første højhastighedssving i første sektor er især interessante. Jeg tror på, at det er muligt at overhale, så jeg håber, at jeg får en fornøjeligt ræs, siger han i en pressemeddelelse fra McLaren.

Mens Kevin Magnussen og hans holdkammerat Jenson Button var ganske fint med i topfeltet ved fredagens tidlige træning, kneb det lidt ved den sene træning. Meget af det handlede om dækkene, og McLarens ingeniører fik efter træningen udstukket en opgave - bilen skal gøres hurtigere på bløde dæk.

- Dagens træning viste, at vi tilsyneladende er stærkere på Prime (medium-dækket, red) end vi er på Option (det bløde dæk, red.). Vi så ud til at være konkurrencedygtige på mediumdækket, men vi må se, om vi kan finde noget fart på det andet. Det arbejder vi på over natten, siger Kevin Magnussen.

Danskerens holdkammerat Jenson Button konstaterer også i en pressemeddelelse, at problemet med dækkene kan løses.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...