Magnussen senior håber på Montreal-reprise af Kevin

Jan Magnussen tror, at sønnen Kevin kan gøre det lige så godt i Montreal, som han selv gjorde for 16 år siden.

Jan Magnussen hentede sit første og eneste Formel 1-point ved det canadiske grandprix i Montreal for 16 år siden, hvor det blev til en sjetteplads.

Nu håber han, at sønnen Kevin kan gentage præstationen og måske endda overgå den, når der søndag igen køres Formel 1-løb i Canada.

- Jeg tror, at banen ligger lige så godt til McLaren-bilerne, som Monaco gjorde. Der er ingen højhastighedssving, og det er nok meget godt.

- Jeg håber, at han får det resultat med hjem, som han havde fortjent sidste gang. En femte- eller sjetteplads er godkendt, men det må gerne blive til mere, siger Jan Magnussen.

Til gengæld håber han ikke, at efterspillet bliver det samme, som det, han selv oplevede i 1998.

Jan Magnussen blev nemlig få dage efter sit bedste resultat for Stewart-teamet fyret og erstattet af hollænderen Jos Verstappen.

- Holdet kom under pres fra Ford. Der skulle ske noget, og der skulle træffes nogle hårde beslutninger. Og så var jeg bare laveste mand på totempælen.

- Jeg var den første, der røg, men senere hen blev mange af de andre også fyret. Designeren røg for eksempel ugen efter mig, siger Magnussen, der altså blev en af syndebukkene i teamet, hvis bil ustandseligt blev ramt af tekniske problemer i de første år.

Formel 1-grandprixet i Montreal køres klokken 20 dansk tid søndag.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.