Mail til sklerose-syg Osbourne: Du er fyret

26-årige Jack Osbourne er blevet fyret, fordi tv-stationen ikke mente, han kunne klare jobbet med sin sygdom.

Mail til sklerose-syg Osbourne: Du er fyret

Tidligere på ugen stod tv-kendissen Jack Osbourne frem og fortalte hele verden, at han lider af den uhelbredelige sygdom sklerose.

Det kan føre til nedsat syn, muskellammelser og balancebesvær hos den 26-årige berømthed, men det er ikke det hele. Sygdommen har nemlig også kostet Osbourne et job hos en amerikansk tv-station.

Det fortæller han til det amerikanske tv-show The Talk.

- Jeg havde fået et job, lige før jeg fik diagnosen, men virksomheden mente pludselig ikke, at jeg kunne klare jobbet, siger Jack Osbourne, der er bedst kendt som søn af rocklegenden Ozzy Osbourne.

Beskeden fik han ifølge sin mor, Sharon Osbourne, der er medvært på The Talk, via en e-mail.

- Det kom ud af ingenting, og det var det, der pissede mig mest af. De skal ikke fortælle mig, hvad jeg kan og ikke kan klare, siger den 26-årige tv-stjerne Jack Osbourne.

- Og på intet tidspunkt ringede de til mig. Det foregik alt sammen gennem agenter og advokater. Jeg blev virkelig fornærmet over det, tilføjer han.

Jack Osbourne har ikke selv sat navn på det program, han blev fyret fra, men ifølge The Sun drejer det sig om NBC's "Stars Earn Stribes" - et program, hvor soldater udsætter kendisser for en række militærøvelser.

Osbourne fik stillet diagnosen blot to uger efter, at hans hustru Lisa Stelly fødte parrets datter Pearl.

Sklerose er en kronisk sygdom, der angriber forskellige dele af centralnervesystemet, og der er ingen kendt kur mod sygdommen.

/ritzau/