Makienok: Jeg forstår godt Brøndbys nej

Brøndbys angriber havde ikke regnet med at blive solgt i 11. time. - Det var lidt for sent, siger Makienok.

Makienok: Jeg forstår godt Brøndbys nej

Det var i transfervinduets absolut sidste øjeblik, at Crystal Palace fra den engelske Premier League bød på Brøndby-angriberen Simon Makienok.

Og selvom oprykkerne er en interessant klub, føler danskeren sig ikke snydt af sin nuværende klub, der sagde nej til at lade deres spiller skifte. Tilbuddet kom alt for sent til at være realistisk.

- Når det kommer så sent, er jeg egentlig ikke skuffet. Så kan jeg godt forstå Brøndby.

- Hvis det havde været tidligere, havde det selvfølgelig været en anden sag, for så kunne det helt klart godt være en mulighed. Når det kommer så sent, synes jeg, at det er fair, siger Simon Makienok.

Crystal Palace havde vist interesse for den danske angriber tidligere i transfervinduet og har også haft Nicklas Bendtner i kikkerten. Den handel blev dog heller ikke til noget, fordi Bendtners klub, Arsenal, ligesom Brøndby takkede nej til buddet.

Simon Makienok har hverken afskrevet et skift til Crystal Palace eller andre eventyr uden for de danske grænser, til trods for at det altså ikke skulle ske i denne omgang.

- Brøndby har sagt, at de ikke vil stå i vejen for, at hvis den rigtige klub for mig kommer, så skal jeg kunne prøve mig af på et udlandseventyr der, men det var nok ikke i 11. time, at det skulle ske.

- Jeg havde talt med min agent om, at som det så ud, blev det nok ikke i denne omgang, og så må vi arbejde videre mod vinter.

- Når den rigtige tid og rigtige klub kommer, så vil jeg være klar, lyder det fra den tårnhøje angriber.

Han er netop blevet udtaget til det danske landshold og trænede tirsdag med holdet forud for de kommende VM-kvalifikationskampe mod Malta og Armenien.

De to kampe skal vindes, hvis Danmark skal holde liv i håbet om at komme med til VM-slutrunden i Brasilien næste år.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst