Maks gas og sved på panden

Der var dømt girlpower, da Slanketeamet holdt træningsevent

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BRØNDERSLEV:Slanketeamet har netop holdt træningsevent for tidligere deltagere samt deres veninder. Og der var dømt girlpower.

En stor flok træningsivrige kvinder mødte op, klar til halvanden times sved på panden. Efter at Rikke Bryant - den ene halvdel af Slanketeamet - havde budt alle velkommen, overtog danseinstruktør Charlotte Graven gulvet.

- Hun førte flokken igennem de fedeste retro-danse med musik fra 60’erne, 70’erne og 80’erne. En halv time i Charlottes glade selskab gav varmen og en masse smil på læben, fortæller Rikke Bryant.

Herefter overtog Slanketeamets styrkeinstruktør Rikke Bryant den glade flok. Yderligere en halv times træning skulle de fitte kvinder igennem, og der blev gået til den med både squats, lunges, mavebøjninger og armtræning.

Den sidste halve times træning bestod af den forholdsvis nye træningsform cross dance, og her kom instruktør Louise Riise Vang fra Skagen for at undervise. Til god musik kom flokken igennem en blanding af både konditionstræning og dans samt mere styrketræning.

- Efter halvanden times superfed træning, havde alle en god kulør i ansigtet samt sved på panden. Alle var enige om at det havde været både hårdt og super godt.

Inden alle gik hjem, skulle der udtrækkes et par præmier. En heldig vinder løb med et gavekort på et slankeforløb hos Slanketeamet. En anden vandt en hyggekurv med sukkerfrie produkter, et gavekort til en spraytan, renseprodukter samt en træningstop.

Rikke Bryant og Rikke Cramer fra Slanketemaet var mere end tilfredse med aftenen.

- Der var også stor enighed om, at det bestemt ikke var sidste gang, sådan et event skal laves.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.