Malaga-point hjælper skrantende AC Milan

Efter Malagas 2-2 mod Zenit St. Petersborg kan AC Milan allerede onsdag aften avancere i Champions League.

Malaga-point hjælper skrantende AC Milan

Selv om den italienske storklub AC Milan har leveret skuffende præstationer i denne sæson, er klubben nu tæt på at avancere fra gruppespillet i Champions League.

Gruppe C's suveræne tophold, spanske Malaga, hjalp nemlig italienerne på vej onsdag aften ved at spille 2-2 mod Zenit St. Petersborg.

Resultatet betyder, at milaneserne - selv om der mangler én spillerunde - kan spille sig videre til 1/8-finalerne, hvis de slår Anderlecht senere onsdag.

Malaga truede med at køre hjemmeholdet Zenit over i første 10 minutter, hvor de effektive spaniere nærmest overfaldt de russiske modstandere.

Diego Buonanotte afsluttede et veludført kontraangreb med at score til 1-0 i det ottende minut, og minuttet efter gav gæsterne Zenit-spillerne en ny kæberasler.

Målmand Vyacheslav Malafeev kiksede en aflevering, Roque Santa Cruz smuttede imellem og kunne lægge op til uruguayaneren Sebastian "Seba" Fernandez, der let kunne fordoble Malagas føring.

Zenit forsøgte at slå tilbage, men en række langskud var uden præcision, og hjemmeholdet skulle hen til efter pausen, før det endelig lykkedes den portugisiske playmaker Danny at give Zenit nyt mod.

Han udnyttede flot et indlæg fra venstrebacken Tomás Hubocan og reducerede til 1-2.

Dermed var Zenits hidsige pointjagt skudt i gang, og efter en fin og chancerig anden halvleg var det naturligt, at det til allersidst lykkedes at udligne ved indskiftede Viktor Fayzulin.

Resultatet truer ikke spaniernes suverænitet i puljen, hvor holdets 11 point bringer dem langt foran de tre øvrige hold.

AC Milan havde før onsdagens runde fem point på andenpladsen, Anderlecht var nummer tre med fire point, det samme som Zenit nu har efter de første fem kampe.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst