Malaga udnytter rødt kort og slår Porto ud

Den spanske klub Malaga vandt 2-0 hjemme over Porto, som blev ramt af en udvisning i Champions League-opgøret

Malaga-spillerne jubler over sejren og kvalifikationen til Champions Leagues kvartfinale. Foto: Scanpix

Malaga-spillerne jubler over sejren og kvalifikationen til Champions Leagues kvartfinale. Foto: Scanpix

MALAGA:Malaga stod for lidt af en overraskelse, da det spanske hold vandt 2-0 hjemme over Porto og nu er klar til kvartfinalerne i Champions League med en samlet 2-1-sejr.

Porto var klare favoritter, men blev ramt af et rødt kort, som bidrog væsentligt til, at Malaga kunne sejre onsdag aften.

Det lignede dog ikke Malagas aften, da dommeren med en kontroversiel kendelse kort før pausen annullerede en scoring fra Javier Saviola. Der blev i stedet dømt frispark til Portos målmand Helton, hvilket kan diskuteres.

Men to minutter før pausefløjt fik Malagas helt store stjerne Isco scoret til 1-0 med en perle af et langskud. Det var Iscos tredje mål i seks Champions League-kampe.

Forinden havde Malagas Joaquin haft et nærgående skud fra distancen, og det var fortjent nok, at spanierne kom foran ved Iscos perlemål.

Porto havde generelt svært ved at spille sig frem til de store chancer, og portugiserne virkede tilfredse med at spille på kontra.

Det hjalp så ikke Portos taktik, at belgiske Steven Defour fik sit andet gule kort efter 49 minutter efter en hård tackling på Joaquin, så portugiserne måtte spille med 10 mand i resten af kampen.

Og i anden halvleg udnyttede Malaga-angriberen Roque Santa Cruz en overvægt i spil og chancer. Roque Santa Cruz scorede til 2-0 på et hovedstød ved et hjørnespark efter 77 minutter./ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.