Malene Birger var modeugens højdepunkt

Den danske designer Malene Birgers 10 års jubilæumsshow gav alle de andre designere baghjul.

Malene Birger var modeugens højdepunkt

Selvom modeugen endnu ikke er slut, så er de danske modeeksperter ikke bange for at pege på, hvad der i denne omgang har været det helt store højdepunkt.

For selvom der bliver afholdt ikke mindre end 46 shows rundt omkring i København, så er der især ét, der virkelig har formået at få folk op af stolene.

- Malene Birger holdt 10 års jubilæum torsdag aften, og der kom hun altså lige med et show, der satte en anden standard, end hvad vi har set de andre dage, fortæller Eva Kruse, der er administrerende direktør i Danish Fashion Institute.

Stylist og makeup-artist Kenny Aleksandr, der har haft travlt under modeugen, hvor han har været key makeupartist i samarbejde med Sephora på blandt andet Jesper Høvring og Stasia, giver Eva Kruse ret.

- Det var et virkelig fantastisk show, det var spektakulært og stilrent. Jeg synes, at showet var meget gennemført, og det var virkelig en fantastisk oplevelse, siger han.

Også modeeksperten Jim Lyngvild mener, at Malene Birgers show, der blev overværet af både kronprinsesse Mary og prinsesse Marie, ligger niveauer over alt andet, man finder under den københavnske modeuge.

- Det show var bare kronjuvelen. Malene Birgers show er altid i en anden liga, for hun er bare så dygtig. Hende kan vi virkelig være stolte af, også i udlandet, siger han.

Ifølge Eva Kruse har udlandet og de internationale journalister og bloggere også lagt mærke til andre designere under modeugen - nemlig nogle af de nye, unge skud på modestammen.

- Nogle af dem, der har overrasket mig mest i denne uge, er de nye designere. Anne Sofie Madsen og Freya Dalsjø og Asger Juel Larsen, de stikker af fra mængden og har virkelig noget nyt at byde på, og så er de nogen, som den internationale presse er begejstrede for, fortæller hun.

Modeugen fortsætter til og med søndag.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.