Frederikshavn

Malerkurser hos Pinky’s

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Collage om Skagen.

FREDERIKSHAVN:To søndage i det nye år afvikles spændende malerkurser i Pinky’s i Danmarksgade Nord. Det er også her, du skal bestille kurset, der måske kan være en sidste-øjebliks idé til en julegave.

Kurset er beskrevet i en fin lille æske, som også indeholder små eksperimenter og smagsprøver på kursets indhold. Indholdet sprænger rammerne for det traditionelle maleri ved at benytte en lang række materialer og teknikker sammen med akrylmalingen.

Du bliver undervist i fotooverførsel, patinering af slagmetal, mixed media, papirafstøbninger, collager og små grafiske tryk og meget mere.

- Mal og tryk med og på alt, kan være mottoet for kurset. Vi klistrer små billedstumper, gips eller kridt i malingen og benytter pigmenter, shellack, tusch og meget mere. Som en rød tråd i kurset arbejder vi med komposition og farver, og finder inspiration i kunsthistorien, siger Kisser Størner, som er underviser på kurserne.

Hun er billedkunstner og underviser dagligt i maleri og blandform under FOF i Århus. Hendes kunst er kendt af en del i Frederikshavn, hvor hun jævnligt udstiller i Galleri Marta, har deltaget i julespecial på Frederikshavn kunstmuseum og fast udstiller hos Pinky’s.

Kurserne er enten den 19. januar eller den 16. februar.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.