Malmö-målscorer om CL-sejr over Celtic: Næsten for nemt

Malmö FF slog Celtic 2-0 i kampen om en Champions League-plads. Svenskerne følte endda, sejren var for lille.

På forhånd var skotske Celtic favorit til at nappe Champions League-pladsen i playoff-kampen mod Malmö FF. Men med en hjemmesejr på 2-0 tirsdag avancerede svenskerne med sammenlagt 4-3.

Det var helt fortjent, og svenskerne følte, sejren kunne have været endnu større. Blandt andre angriberen Markus Rosenberg, der scorede målet til 1-0 midt i første halvleg.

- Det var betydeligt nemmere, end vi havde forventet. Vi kontrollerede kampen, og det var os, der var tættere på 3-0 og 4-0. Det føltes næsten for nemt, siger Rosenberg.

Træner Åge Hareide, der har en fortid som Brøndby-træner, havde samme opfattelse af kampen.

- Vi gennemførte kampen perfekt. Vi havde kontrol i defensiven og gode spillere offensivt. Vi kunne have vundet både 3-0 og 4-0, siger træner Åge Hareide.

Det er andet år i træk, at Malmö kvalificerer sig til gruppespillet i Champions League. Det har intet svensk hold formået siden IFK Göteborg i 1997 og 1998.

- Jeg er fantastisk stolt af spillerne. Det eneste, der ærgrer mig, er, at vi slider med at få de nye spillere kørt ind på holdet i ligakampene, siger Hareide.

Der er lodtrækning til gruppespillet torsdag, men allerede tirsdag aften kiggede svenskernes Jo Inge Berget frem mod den.

- Personligt ønsker jeg at trække Real Madrid, men for byen ville det være sjovt at trække Paris Saint-Germain med Zlatan Ibrahimovic, siger Berget med hentydning til, at Ibrahimovic kommer fra netop Malmø.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.