Manager: Kun Serena og Sharapova kan måle sig med Wozniacki

Forklaringen på danskerens popularitet blandt fans og sponsorer ligger uden for banen, forklarer manager.

Caroline Wozniackis tilværelse uden for den absolutte verdenstop har ikke haft indflydelse på hendes brandværdi, fortæller hendes manager, Julien Cassaigne, der er til stede i Melbourne, hvor danskeren spiller kvartfinale i Australian Open tirsdag. Foto: Scanpix/William West/arkiv

Caroline Wozniackis tilværelse uden for den absolutte verdenstop har ikke haft indflydelse på hendes brandværdi, fortæller hendes manager, Julien Cassaigne, der er til stede i Melbourne, hvor danskeren spiller kvartfinale i Australian Open tirsdag. Foto: Scanpix/William West/arkiv

Seks år er der gået, siden den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki sidst var seedet til at gå hele vejen til finalen ved en af de fire grand slam-turneringer.

Men selv om den 27-årige dansker har tilbragt en række år uden for den absolutte verdenstop, så er det ikke noget, der har haft indflydelse på hendes kommercielle brandværdi.

Det fortæller Wozniackis franske manager, Julien Cassaigne, der er til stede i Melbourne Park, hvor Wozniacki tirsdag spiller kvartfinale i Australian Open.

- Caroline kan være rangeret som nummer 12, 5 eller 2. Hun er en af spillets største stjerner sammen med Serena Williams og Maria Sharapova uanset hvad, så hendes rangering betyder ikke det store, siger Julien Cassaigne til Ritzaus udsendte medarbejder.

- Det er selvfølgelig bedre at være nummer to og nummer et, men selv da hun var uden for top 20, var der mange turneringer, der ringede til mig for at få hende til at stille op, tilføjer manageren.

Det danske tennis-es blev sidste år rangeret som nummer 87 på en liste over verdens mest berømte sportsfolk af mediet ESPN.

Wozniacki var kun overgået af fem kvinder på listen, der var baseret på sponsorindtægter, opslag på nettet og antallet af følgere på sociale medier.

Og danskerens popularitet blandt sponsorer såvel som fans skyldes i høj grad Wozniackis personlighed, forklarer hendes manager.

- Hun er meget naturlig. Hun er sig selv og kan lide det, hun laver. Hun er venlig over for medierne og har et godt forhold til sine fans. Derudover er hun generelt en god person - både på og uden for banen, siger Julien Cassaigne.

Meget er sket, siden Caroline Wozniacki sidst var en af de topseedede i en grand slam-turnering i 2012.

Et forrygende efterår i 2017 bød på den største sejr i karrieren – sæsonfinalen i Singapore – og en forlovelse med den netop pensionerede NBA-stjerne David Lee.

Sidstnævnte har ikke haft en direkte indflydelse på Caroline Wozniacks kommercielle potentiale, fortæller Julien Cassaigne. Og så alligevel.

- Hun er i hvert fald glad. Det er tydeligt at mærke, og så spiller hun virkelig godt for tiden, siger Julien Cassaigne.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.