Manchester City glæder sig til besøg af Messi & Co.

Begge lejre forventer seværdige opgør, når Manchester City møder Barcelona i Champions League.

Manchester City glæder sig til besøg af Messi & Co.

Der er lagt op til to brag, når formstærke Manchester City tørner sammen med Barcelona i ottendedelsfinalerne i Champions League.

Og hos Manchester City, der for første gang nogensinde befinder sig i en Champions League-ottendedelsfinale, ser man med glæde frem til mødet med Messi, Xavi og Neymar.

- Det bliver nogle seværdige opgør. Det står givet, at vi skal op mod et fantastisk hold - et mesterhold, hvis spillere har en fantastisk indstilling, siger Manchester Citys spanske sportsdirektør Txiki Beguiristain, der som aktiv spillede for netop Barcelona, til Uefa.com.

- Men vi klarer os også godt for tiden, og vi scorer mange mål, hvilket giver os masser af selvtillid. Vi vil være stærke, når opgørene kommer.

I sin tid som Barcelona-spiller var Beguiristain holdkammerat med Andoni Zubizarreta, der i dag er sportsdirektør i Barcelona. Og den tidligere målmand forudser også nogle underholdende kampe.

- Det bliver nogle fantastiske kampe mod adskillige spillere, som vi kender særdeles godt, siger Zubizarreta til Uefa.com.

- Det er to hold, der er dygtige til at angribe, og som har masser af talent i deres trupper lige fra målmanden og igennem banen til angriberne. Og det vil gøre de to kampe meget attraktive.

Mandagens lodtrækning parrede desuden følgende modstandere; Olympiakos-Manchester United, AC Milan-Atlético Madrid, Leverkusen-Paris Saint-Germain, Galatasaray-Chelsea, Schalke 04-Real Madrid, Zenit-Dortmund og Bayern-Arsenal.

De første kampe i 1/8-finalerne spilles 18./19. og 25./26. februar, mens returkampene afvikles 11./12. og 18./19. marts.

Finalen spilles i Lissabon 24. maj.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.