Manchester City-manager: Forventer at vinde titlen

Manchester Citys manager vil sikre mesterskabet med en sejr i sidste spillerunde, selv om uafgjort er nok.

Det bør ikke kunne gå galt for Manchester City. På søndag kan klubbens vinde sit andet mesterskab på tre sæsoner med bare uafgjort på hjemmebane mod midterholdet West Ham, der blot har æren at spille for.

Onsdag aften tog City det næstsidste skridt mod titlen med en hjemmesejr på 4-0 over Aston Villa.

- Selvfølgelig forventer jeg at vinde titlen nu, da vi ligger på førstepladsen. Vinder vi den næste kamp, vinder vi titlen, siger Manchester Citys manager, Manuel Pellegrini.

Op til den sidste kamp beskæftiger han sig ikke med, at uafgjort i realiteten også er nok. Spiller City uafgjort, vil den nærmeste konkurrent, Liverpool, skulle vinde sin sidste kamp på hjemmebane mod Newcastle med mindst 13 overskydende mål for at presse sig foran på en bedre målscore.

- Vi tænker ikke på uafgjort. Vi tænker kun på at spille. Som vi har gjort det gennem hele sæsonen.

Trods den suveræne sejr onsdag, så det længe ud til, at kampen kunne slutte uden mål. I mere end en time holdt udeholdet 0-0, men favorittens tålmodighed lønnede sig. Angriberen Edin Dzeko tegnede sig for de to første mål.

- Det var en vanskelig første halvleg, fordi de ikke gav os noget plads. I pausen sagde Manuel Pellegrini, at vi skulle beholde roen, så skulle det nok lykkes til sidst, siger Edin Dzeko.

- Når et hold forsvarer med 10 mand, handler det altid om at score det første mål. Efter det åbnede de sig, og vi kunne score igen og igen, siger bosnieren, der nu er noteret for 16 ligamål i denne sæson.

Alle kampe i den sidste spillerunde begynder på søndag klokken 16.

/ritzau/Reuters

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst