Manchester City vil fælde kæmpen i Madrid

Manchester City vil vinde udekampen mod Real Madrid i Champions League, understreger manager Roberto Mancini

Roberto Mancini vil vinde i Madrid. Foto: Scanpix

Roberto Mancini vil vinde i Madrid. Foto: Scanpix

MANCHESTER:De fleste fodboldhold vil være meget tilfredse med at slippe fra Real Madrids frygtede hjemmebane, Santiago Bernabeu, med et enkelt point. Måske endda et smalt nederlag og æren i behold.

Men før tirsdagens med spænding imødesete Champions League-opgør mellem den spanske mester og Englands ditto, Manchester City, slår sidstnævntes manager fast, at gæsterne ikke er indstillet på at nøjes.
- Vores mentalitet er ikke at tage til Madrid eller noget andet sted og nøjes med et point eller tabe. Vi ønsker altid at vinde, siger City-manager Roberto Mancini ifølge Sky Sports.
- Men vi ved også, at det bliver en hård kamp. Vi spiller mod et af de bedste hold i verden, men vi ønsker at gøre det godt, siger italieneren.
Real Madrid har vundet Champions League og forløberen, Europa Cuppen for mesterhold, i alt ni gange, hvilket er flest af alle klubber.
Gruppe D tegner på forhånd til at blive den hårdeste af de otte Champions League-grupper, eftersom mestrene fra Spanien, England, Tyskland og Holland er med.
Ud over Real Madrid og Manchester City er Borussia Dortmund og Ajax med i gruppen.
Roberto Mancini forventer en intens aften i Madrid.
- Jeg tror, at det bliver en fantastisk kamp og et fantastisk øjeblik for alle i vores klub. Men når man er med i Champions League, så er alle hold af høj klasse, og alle kampe er svære.
- Når man møder hold som Real Madrid og Barcelona, så er man oppe mod 100 års historie, de har vundet alt. Også derfor bliver det svært, siger Roberto Mancini.
/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.