Manchester-klubber jagter tiltrængte sejre i Europa

Manchester United og Manchester City vil revanchere Champions League-nederlag mod tyske modstandere.

Manchester United og Manchester Citys europæiske drømme led et knæk, da begge klubber løb ind i nederlag i første runde af Champions League.

United tabte højest overraskende ude til PSV Eindhoven, mens de lyseblå fra City løb ind i et nederlag mod sidste års finalister fra Juventus på hjemmebanen i Manchester.

Derfor er det kun sejre, der kan bruges, når United tager imod Wolfsburg i gruppe B, mens City besøger Borussia Mönchengladbach i gruppe D. For det er kun to af gruppernes fire hold, der går videre til turneringens knockout-fase.

United går ind til kampen mod Wolfsburg med tre friske ligasejre på stribe.

Den gode stime skyldes ikke mindst den unge franskmand Anthony Martial, som af nogle blev anset for at være et panikkøb, da United gjorde ham til verdens dyreste teenager, da han blev købt i Monaco.

Men den franske komet har imponeret i England, og efter fire Martial-mål i fem kampe har kritikerne for længst klappet i, mens United ligger nummer et i Premier League for første gang i to år.

- Han er meget direkte, han tør udfordre modstanderen, og han tør løbe risikoen, siger Chris Smalling om sin nye franske holdkammerat.

Anthony Martial får mulighed for at forbedre målstatistikken mod et skaderamt Wolfsburg-mandskab, der må undvære Robin Knoche, Vieirinha, Koen Casteels og Luiz Gustavo.

De tyske vicemestre lagde fra land med at slå CSKA Moskva i Champions League, men siden er det blevet til en øretæve i Bundesligaen mod Bayern München efterfulgt af uafgjort mod bundholdet Hannover 96.

- Vi er i underdog-rollen, og vi skal give alt, hvad vi har, men så har vi også en chance, siger André Schürrle ifølge AFP.

I gruppe D er naboholdet fra City også hårdt ramt af skader inden mødet med den tyske traditionsklub Borussia Mönchengladbach, der lægger græs til Champions League-fodbold for første gang siden 1978.

Joe Hart, Yaya Toure, David Silva og Vincent Kompany er alle tvivlsomme til kampen mod Gladbach.

Alligevel tror Citys chilenske manager Manuel Pellegrini på avancement fra gruppen.

- Vi tabte kun tre point. Jeg er fuldstændig sikker på, vi kan gøre det, for vi har klaret det i de to foregående sæsoner, hvor vi også tabte den første kamp, siger Manuel Pellegrini.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst