Manchester United vinder første titel under van Gaal

Tre mål i anden halvleg gav United sejren over Liverpool i sommerens store optaktsturnering i USA.

Manchester United rejser i dag hjem til England med den første pokal i tasken under holdets nye træner, hollænderen Louis van Gaal.

United besejrede mandag aften Premier League-rivalerne Liverpool 3-1 i træningsturneringen International Champions Cup, der de seneste uger har tiltrukket hundredtusindvis af tilskuere i flere amerikanske byer.

Næsten 110.000 overværede forleden således United besejre Real Madrid i Michigan. Det er det højeste antal tilskuere nogensinde til en fodboldkamp i USA.

Mandagens finalekamp, der blev spillet på NFL-holdet Miami Dolphins' hjemmebane, blev overværet af godt 51.000 tilskuere. Liverpool kom bedst fra start og efter 14 minutter bragte Steven Gerrard holdet foran på et straffespark.

Men i pausen fik Louis van Gaal, der endnu ikke har tabt en kamp under holdets træningsturne i USA, åbenbart sagt det rigtige til sine spillere.

10 minutter inde i anden halvleg udnyttede Wayne Rooney en god aflevering fra Javier Hernández og udlignede til 1-1. To minutter senere fik Juan Mata masser af plads i Liverpools straffesparkfelt og bragte United foran, og i det 88. minut kunne talentet Jesse Lingard juble efter et flot mål til slutresultatet 3-1.

/ritzau/AFP

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst