Mancini raser: Gider ikke snakke om sin fremtid i City

Roberto Mancini har fået nok af journalisternes spørgsmål. Han kan ikke se, hvorfor klubben skulle fyre ham.

Mancini raser: Gider ikke snakke om sin fremtid i City

Manchester Citys manager Roberto Mancini har længe forsøgt at holde facaden, når journalisterne har spurgt til hans fremtid i klubben.

Men fredag gik den ikke længere for den iltre italiener, der eksploderede efter at være spurgt om en kommentar til rygterne om, at Malagas træner, Manuel Pellegrini, skulle være på vej til klubben.

- For helvede! Jeg kan ikke fortsætte med at svare hver uge. Vi har to måneder tilbage af sæsonen, og så finder I ud af, hvad der sker! lød det fra Mancini.

Han forstår ikke, hvorfor omverdenen sætter spørgsmålstegn ved hans position i klubben, når resultaterne har været ganske flotte.

Altså lige bortset fra den øjeblikkelige afstand på 12 point til Premier Leagues førerhold, lokalrivalerne fra Manchester United.

- Siden Manchester United vandt Premier League (i maj 2011, red.), har der været syv trofæer at spille om, og Manchester City har vundet tre af dem.

- Derfor forstår jeg ikke spørgsmålene. Jeg er hverken direktør eller bestyrelsesformand. Hvis du vil spørge nogen, så spørg dem. Jeg har fire år tilbage af min kontrakt, og jeg har det godt her, siger Mancini.

Manchester City har under italienerens ledelse vundet FA Cuppen, Premier League-titlen og Community Shield-trofæet.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.