Mancini: Umuligt at forsvare titlen

Selv om Manchester City vandt mandagens lokalopgør, kan ærkerivalen ikke indhentes, siger manager Roberto Mancini

Roberto Mancini tror ikke på, at Manchester City kan genvinde mesterskabet, selv om det mandag blev til sejr i lokalopgøret mod Manchester United. Foto: Darren Staples/REUTERS

Roberto Mancini tror ikke på, at Manchester City kan genvinde mesterskabet, selv om det mandag blev til sejr i lokalopgøret mod Manchester United. Foto: Darren Staples/REUTERS

MANCHESTER:Det var sådan set to tilfredse managere, der hilste på hinanden efter mandagens lokalopgør i Manchester mellem United og City.

United tabte hjemme på Old Trafford 1-2, og dermed er holdets forspring i Premier League reduceret til 12 point.

Begge hold har syv kampe tilbage, men selvom der således er 21 point på spil, afskriver Citys manager chancen for at gentage sidste sæsons bedrift og indhente førerholdet.

Spurgt om nederlaget kan påvirke Uniteds præstation i de resterende kampe, siger Roberto Mancini:

- United? Nej. Mesterskabet er afgjort. Men vi fortjente sejren, fordi vi spillede bedst. Vi spillede en god kamp og løb ingen risici, siger italieneren ifølge Manchester Evening News.

Går efter andenpladsen

For Mancini drejer det sig nu om at sikre andenpladsen, og med det i tankerne var han ekstra glad for sejren, der blev sikret på et fantastisk mål af Sergio Agüero få minutter før tid.

- Vinder vi mod Wigan, kan vi komme 10 point foran holdene på tredjepladsen. Og så har vi måske ikke et problem (med at fastholde andenpladsen, red.), siger han.

Manchester Uniteds manager, Sir Alex Ferguson, er trods nederlaget fortsat optimist.

- Det var et meget intens opgør mellem de to bedste hold i landet, siger Ferguson til Manchester Evening News.

- Vi var uheldige med at tabe. Vi ved, at Agüero er en fantastisk afslutter, men vi gav ham masser af plads. Jeg er tilfreds med indsatsen og synes, vi klarede os godt. Der var masser af plusser. Vores form er god. Jeg har ingen grund til at klage, siger han.

James Milner bragte City foran seks minutter efter pausen. Få minutter senere lavede Citys Vincent Kompany et selvmål, men den fadæse rettede argentineren Agüero op på i det 78. minut med sit sejrsmål.

Næste store opgør for City bliver søndagens semifinale i FA-Cuppen mod Chelsea. Samme dag skal Manchester United op mod Stoke på udebane, og kan dermed igen bringe sig foran med 15 point.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.