Mand bed sin kæreste på hele kroppen

38-årig mand dømt for at have bidt og sparket sin samlever under et skænderi

Arkivfoto: Torben Hansen

Arkivfoto: Torben Hansen

HIMMERLAND:En 38-årig mand blev torsdag dømt for at have bidt og sparket sin 37-årige kvindelige samlever under et skænderi.

Skænderiet fandt sted i februar i parrets hjem i Hobro. Ifølge anklageskriftet bed sin kæreste flere gange på hele kroppen samt sparkede hende en enkelt gang på låret.

På et tidspunkt ringede kvinden til en bekendt, for at han skulle hente hende, men den 38-årige fulgte efter kvinden ud til vennens bil, og her slog den 38-årige vennen i ansigtet med knytnæve, fortæller anklager Mathias Andersen.

Nægtede alt

Den 37-årige kvinde anmeldte selv bidevolden, men senere trak hun i land og ønskede ikke at deltage i opklaringen af sagen. Det kom også frem i retten, at parret efterfølgende var blevet gift, fortæller Mathias Andersen.

Den 38-årige tiltalte nægtede alt i retten. Han forklarede, at parret havde haft et skænderi, men at han aldrig havde været voldelig overfor sin samlever. Desuden hævdede han, at det var ham, der blev skubbet af kvindens ven, og at han ikke havde været voldelig overfor ham, oplyser Mathias Andersen.

Retten i Aalborg lagde dog i sin dom vægt på lægelige undersøgelser af kvinden samt på vidneforklaringer, og idømte den 38-årige 50 dages betinget fængsel med vilkår om samfundstjeneste.

Han modtog dommen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.