Mand dømt for at klippe finger af på åben gade

En 35-årig mand er idømt to år og tre måneders fængsel for et groft overfald i Hobro.

Straffen for at klippe en anden mands tommelfinger af på åben gade er blevet udmålt til to år og tre måneders fængsel i Retten i Aalborg mandag.

Overfaldet fandt sted på Jernbanegade i Hobro 11. marts i år. Den 35-årige Michael Brønnum Fabrin kom i bil kørende op ved siden af offeret, som gik på fortovet.

Derefter sprang den 35-årige ud og overfaldt offeret.

- Da han stiger ud af bilen, spørger han, hvor jeg har været. Derefter slår han mig flere gange i ansigtet med en knytnæve, så jeg falder bagover og slår hovedet ned i kantstenen, har det 22-årige offer fortalt i retten ifølge Randers Amtsavis.

- Da jeg lå ned, sparkede han mig flere gange i siden, hvorefter han holdt mig fast med sine knæ. Og så mærkede jeg pludselig en stor smerte, sagde den 22-årige.

Den 35-årige havde klippet næsten hele den 22-åriges tommelfinger af med en havesaks, så den ifølge Randers Amtsavis kun hang i et lille stykke hud og en blodåre.

Tommelfingeren er nu syet på igen.

Efter overfaldet var den 35-årige efterlyst med navn og billede af politiet. Michael Brønnum Fabrin, som ifølge politiet er rockerrelateret, meldte sig selv - og 20. marts blev han varetægtsfængslet i fire uger.

Den 35-årige nægtede sig skyldig og ønskede ikke at udtale sig i retten. Derfor blev det heller ikke bekræftet, at overfaldet angiveligt skyldtes jalousi.

Det 22-årige offer har fortalt, at han sidste år var sammen med den nu dømtes ekskæreste i cirka en måned, hvilket de var blevet uvenner over.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.