Mand erkender drabsforsøg med pistol i Sønderjylland

En person blev natten til fredag fundet svært såret i Tinglev. 36-årig mand erkender at have affyret skud.

To mænd og en kvinde er lørdag eftermiddag blevet fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg. De er sigtet for drabsforsøg i forbindelse med et skyderi natten til fredag på en adresse i Tinglev i Sønderjylland.

Den ene af de sigtede personer - en 36-årig mand - erkender at have skudt en jævnaldrende mand i hovedet.

En 25-årig mand og en 29-årig kvinde, der også er sigtet i sagen, nægter til gengæld begge at være skyldige i drabsforsøg.

Den 36-årige blev varetægtsfængslet i fire uger. Retten fandt ikke, at der var grundlag for at varetægtsfængsle de øvrige anholdte, der blev løsladt.

De tre er blevet sigtet "i forening" for forsøget på manddrab. Men den 36-årige, der har erkendt forholdet, nægter, at drabsforsøget blev begået i forening.

Det var ved totiden natten til fredag, at politiet fik meldingen om et skyderi i en lejlighed på Stationsvej i Tinglev. Her blev en 36-årig mand fundet svært såret af skud.

I en helikopter blev offeret fløjet til behandling på Odense Universitetshospital. Først på aftenen lørdag melder politiet, at hans tilstand er kritisk, men stabil.

De tre sigtede personer blev anholdt i løbet af fredagen. Syd- og Sønderjyllands Politi har endnu ikke kunnet sige noget om motivet for skyderiet. Politiet har tidligere meldt ud, at intet tyder på en forbindelse til bandemiljøet.

Anklagemyndigheden valgte at kære kendelsen om løsladelse til Vestre Landsret.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.