Mand i fyrværkerisag får fængsling forlænget

En 32-årig mand fra Tved, som lejede den skurvogn ud til to brødre fra Mors, der blev dræbt ved en eksplosionsulykke den 17. december i fjor, fik i dag varetægtsfængslingen forlænget med fire uger.

Merete Bjerg
En 32-årig mand fra Tved, som lejede den skurvogn ud til to brødre fra Mors, der blev dræbt ved en eksplosionsulykke den 17. december i fjor, fik i dag varetægtsfængslingen forlænget med fire uger. Foto: Peter Mørk.
Retspleje 15. januar 2007 12:39

Den 32-årige blev varetægtsfængslet dagen efter fyrværkerikatastrofen, og da regnede politiet med, at han lagde alle kort på bordet. Men ved fristforlængelsen i dag oplyste politianklager Camilla Noer, at en afhøring af de dræbte brødres mor havde bragt nye oplysninger frem. Desuden oplyste hun, at teleselskaberne lige nu er ved at analysere de samtaler, der er blevet ført på de dræbtes og den 32-åriges telefoner. Da politiet mener, at den 32-årige har haft en mere aktiv rolle i sagen og derfor ville kunne påvirke efterforskningen, krævede Camilla Noer dørene lukket, hvilket hun dog ikke fik medhold i.

Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...