Mand luftede hund: Kom hjem til brændende lejlighed

2. sals lejlighed i Herluf Trollesgade i Aalborg ødelagt af brand

Jens Hukiær
Arkivfoto
Ildebrand 17. maj 2018 17:21 - Opdateret 17. maj 2018 19:01

AALBORG: En 30-årig mand blev noget chokeret, da han torsdag eftermiddag kom hjem efter at have været ude at lufte sin hund.

På sin adresse i Herluf Trollesgade i Aalborgs vestby blev han nemlig mødt af et større opbud af brandbiler og også patruljer fra Nordjyllands Politi, der kunne fortælle ham, at hans lejlighed var blevet ødelagt af en brand.

- Vi fik alarmen klokken 16.36 om, at der var ild i lejligheden på 2. sal. Beredskabet rykkede med det samme, og vi havde også vore patruljer på stedet. Men det viste sig hurtigt, at der ingen var hjemme i lejligheden. Beredskabet fik slukket ilden, og i mellemtiden var den 30-årige kommet hjem. Han var naturligvis noget chokeret over, at der havde været ild i hans lejlighed, fortæller vagtchef Henrik Beck, Nordjyllands Politi.

Nordjyllands Beredskab rykkede med indsatsleder, sprøjte, tankvogn og stigevogn.

- Da vi kom frem, væltede der sort røg ud fra lejlighedens altandør. Men heldigvis kom lejlighedens mandlige beboer hjem, så vi kunne få nøglen og komme ind for at slukke branden, fortæller indsatsleder Anders Brosbøl, Nordjyllands Beredskab i Aalborg.

Inde i lejligheden kunne brandfolkene konstatere, at der havde stået en taske - formentlig af plastik - på komfuret, som åbenbart ved et uheld var blevet tændt.

- Tasken var langsomt smeltet med masser af sort røg til følge, inden der var gået ild i tasken. Ilden havde skadet et mindre område ved komfuret, mens resten af lejligheden var ødelagt af sod og røg. Alle vægge var stort set sorte, forklarer indsatslederen.

Ingen kom til skade ved branden.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...