Mand på cykel stjal livsfarlig medicin i Nordjylland

Politiet advarer mod piller, som lørdag aften forsvandt i forbindelse med et indbrud i en sygeplejeklinik.

En mand flygtede lørdag aften på cykel, efter at han havde stjålet en bunke farlige piller fra en sygeplejeklinik i Nordjylland.

En mand flygtede lørdag aften på cykel, efter at han havde stjålet en bunke farlige piller fra en sygeplejeklinik i Nordjylland.

AALBORG:En bunke potentielt livsfarlig medicin er blevet stjålet fra en sygeplejeklinik i Støvring syd for Aalborg. Det oplyser Nordjyllands Politi søndag morgen.

Cirka 30 af pillerne er det stærke morfinpræparat Contalgin, der i værste fald kan slå brugeren ihjel.

- Vi har fået oplyst, at pillerne kan være livsfarlige i de forkerte hænder, siger vagtchef Bruno Brix fra Nordjyllands Politi.

Ved indbruddet, der fandt sted lørdag aften, forsvandt også et antal piller af mærket Ritalin. Ritalin bruges typisk mod narkolepsi og til behandling af ADHD-patienter. Stoffet findes dog også i misbrugsmiljøer.

Indbrudstyven slap desuden væk med cirka 40 piller, der bruges mod epilepsi. Også den medicin kan i værste fald være dødelig.

Vagtchef Bruno Brix oplyser, at indbruddet fandt sted klokken 20.45, og at en person efterfølgende er set flygte fra stedet på cykel.

/ritzau/