Mand sat til salg på Facebook

Martin Pedersens veninde forsøger at finde en kæreste til ham i en køb, salg og byttegruppe - og det ser ud til at virke

Dorte Geertsen
Martin Pedersen får masser af beskeder, efter at en veninde har forsøgt at afsætte den 35-årige ungkarl i en handelsgruppe på Facebook.
Jammerbugt 11. marts 2018 09:40

JAMMERBUGT: 35-årige Martin Pedersen fra Pandrup blev en smule overrasket, da han forleden ville tjekke Facebook i en pause fra arbejdet. Uden at aftale det med ham, havde veninden Charlotte Wranberg fra Als slået et billede af ham op i gruppen Køb, Salg Og Bytte I Aalborg Omegn (Nordjylland). Under billedet har veninden skrevet en tekst, der beskriver, hvor godt et parti, Martin Pedersen er.

- Han har gået rundt og troet, at der ikke var nogen for ham derude, og det ville jeg modbevise, siger Charlotte Wramberg.

Og det har virket. Martin Pedersens facebook-postkasse har aldrig været så fuld, og han har brug for weekenden til at komme til at læse alle beskederne.

- Der er kun kommet ganske få negative kommentarer, og de handler om, hvorfor det er nødvendigt at få assistance fra en veninde i jagten efter en kæreste. Men mange andre har skrevet, at det er et godt initiativ og en sjov måde at gøre det på.

- Jeg kender ikke nogen af dem, der har skrevet, men alle skal have et svar. Det skylder jeg, når de nu har taget sig tid til at skrive til mig, siger ungkarlen.

Mange spørger om de stadig kan komme i betragtning. Det spørgsmål er udløst af opslagets tekst. Her står der nemlig, at de første tre interesserede får en valgfri middag med alt betalt sammen med Martin Pedersen. Præcis hvordan det skal afgøres, hvem der kommer på en date med Martin Pedersen har han ikke helt styr på endnu.

- Jeg kan ved et hurtigt kig se, at der er nogen, som ikke er min type, men jeg har slet ikke været det hele igennem endnu, siger han.

Martin Pedersen har været single i mange år, og det er han ret træt af.

- Det er træls, når man skal nogen steder hen, at komme ene mand, når alle de andre kommer i par. Alle mine venner har efterhånden fået både kone og børn, siger han.

Siden opslaget blev lagt op på Facebook i onsdags, er det blevet delt næsten 100 gange. Og allerede samme dag fik Martin Pedersen en fornemmelse af, hvor hurtigt informationer spreder sig på det sociale medie.

- Jeg kører pakker ud for GLS, og onsdag eftermiddag var jeg ude hos nogen, der genkendte mig. Det er lidt vildt - lidt ligesom en gammeldags kontaktannonce, der bare går super meget hurtigere, siger Martin Pedersen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...