Mand sigtes for at dræbe kvinde med kniv

Den mistænkte gerningsmand bag drabet i Hvam Stationsby fremstilles tirsdag i grundlovsforhør

Foto: Jan Pedersen

Foto: Jan Pedersen

HVAM STATIONSBY: Den kvinde, der mandag aften blev fundet død i Hvam Stationsby mellem Aalborg og Viborg, er blevet dræbt med kniv. Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi tirsdag formiddag.

Den formodede drabsmand, der er 37 år og fra lokalområdet, fremstilles senere tirsdag i et grundlovsforhør ved Retten i Viborg.

Til at starte med troede politiet, at den sigtede var livsfarligt såret, da han blev fundet på Kirkebyvej 44 mandag aften. Det var dog ikke tilfældet.

Indsmurt i blod

- Vi troede, at han var hårdt såret, fordi han var indsmurt i blod, men det viste sig at være mindre skader, siger efterforskningsleder Henrik Grove til Ritzau.

Politiet fik en melding om husspektakler klokken 18.34 og fandt ved ankomsten liget af kvinden og den formodede gerningsmand.

- Den sårede mand blev på grund af omstændighederne på gerningsstedet straks erklæret for anholdt og sigtet for manddrab, oplyser politiet, der har fundet en kniv på stedet.

Ikke identificeret

Den dræbte kvinde er ikke endeligt identificeret, men politiet formoder, at der er tale om ejendommens 43-årige beboer, siger Henrik Grove.

Politiet ved endnu ikke, om der var en relation mellem afdøde og den sigtede.

Til Ekstra Bladet siger politikommissær Henrik Grove imidlertid, at der var en massageklinik på adressen.

- Vi undersøger derfor også, om motivet skal findes i uoverensstemmelser i den forbindelse, siger han til avisen.

/ritzau/