Udland

Mand sigtet for ottedobbelt drab i Texas

Politiet i Texas har anholdt en mistænkt, efter fem børn og tre voksne blev fundet dræbt i et hus nær Houston.

En 49-årig mand mistænkes for at have skudt og dræbt otte mennesker - heriblandt fem børn - i et hus i Houston-området i den amerikanske delstat Texas.

Manden er nu sigtet for overlagt drab, skriver amerikanske medier.

Politiet fik et opkald omkring lørdag aften klokken 21 lokal tid og tog til adressen for at se, om alt var i orden, siger Ryan Sullivan, der er talsmand for sheriffens kontor i Harris County, til New York Times.

Ved ankomsten til huset gik det op for betjentene, at en mand med bopæl på adressen var efterlyst for grov mishandling af et familiemedlem. Derfor tilkaldte betjentene forstærkning i form af en særlig politienhed.

Mens betjentene ventede på forstærkning, kiggede de gennem vinduet og så liget af et barn. De besluttede at trænge ind i huset, men måtte trække sig, da manden åbnede ild mod dem.

Efter omkring en times forhandlinger med politiets specialenhed overgav den 49-årige mand sig.

Det er stadig uklart, hvilken relation manden har til ofrene, og hvad motivet for drabene er.

Politiet har ikke oplyst detaljer om de dræbtes køn eller alder. Det sker af hensyn til den fortsatte efterforskning. Men ifølge New York Times er den 49-årige mistænkte blandt andet sigtet for drab på et barn under seks år.

Houston Chronicle skriver, at den anholdte er kendt af politiet. Han har tidligere afsonet en dom på ni måneder for vold mod sin kæreste. Volden fandt sted på samme adresse, hvor ligene af de otte mennesker blev fundet sent lørdag aften lokal tid, skriver avisen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden