Mand stukket ned - forsøgte at forhindre røveri

Tirsdag formiddag blev en mand stukket ned i SuperBrugsen i Brovst, da han forsøgte at stoppe et røveri

10
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Martin Damgård

BROVST:Nordjyllands Politi leder fortsat efter den gerningsmand, der tirsdag formiddag stak en 27-årig mand ned i forbindelse med et røveri i SuperBrugsen i Brovst.

Gerningsmanden forsøgte sig først i Fakta på Toftevej i Brovst, men da det er en pengeløs butik, fik han ikke noget med sig derfra. Han gik derefter hen i SuperBrugsen på Jernbanegade.

Det oplyser vagtchef Poul Fastergaard.

I SuperBrugsen fik gerningsmanden truet sig til et endnu ukendt pengebeløb. Da en af de andre kunder i køen forsøgte at stoppe gerningsmanden, opstod der tumult, og den 27-årige blev stukket i siden. Han meldes uden for livsfare.

Politiet leder fortsat efter gerningsmanden, der beskrives som en mand mellem 20 og 25 år. Han var på gerningstidspunktet iklædt en langærmet sort trøje og pyjamas-lignende bukser, og han havde et stort hvidt halstørklæde om hovedet. Han har sort kort hår, som er klippet helt kort i siderne og er længere oven på hovedet. Gerningsmanden er omkring 170 cm. høj.

Nordjyllands Politi modtager gerne henvendelser fra vidner på telefon 114.

Der blev også gjort et forsøg på røveri i Fakta-butikken men uden held. Foto: Martin Damgård

Der blev også gjort et forsøg på røveri i Fakta-butikken men uden held. Foto: Martin Damgård

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.