Thisted

Mandfolkepræstation af Thisted Håndbold

Thisted Håndbold tog deres første sejr i 3. divisionen og lukkede ned for Skive og tidligere topscorer

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Thisted Håndbolds nederlag i første kamp var uden Morten ”Wolle” Olesen, men denne gang var fløjen tilbage og scorede fire kasser. Foto: Bo Lehm

THISTED:Thisted Håndbold var tilbage i den vindende rolle efter kampen i Rolighedshallen mod Skive, som de sendte hjem med et 27-25-nederlag.

Utilfredsheden fra sidste uges nederlag til Aalestrup var helt væk, for Thisted Håndbold besejrede Skives andethold, som er væsentligt bedre.

- De er flere klasser bedre end Aalestrup, så det var virkelig en mandfolkepræstation af gutterne i dag, siger en stolt Thisted Håndbold-træner Allan Madsen, der var vidne til en pragtkamp for fulde huse på hjemmebanen.

Begge hold startede som lyn og torden fra første fløjt, og målene haglede ind i begge ender af banen på grund af to velspillende offensiver.

Særligt én spiller drev gæk med thyboernes forsvar, og det var Skives tidligere førsteholdstopscorer Michael Pedersen, som Allan Madsen var meget imponeret af.

- Han er virkelig god. Han kan jo banke bolden ind fra 12 meter. Han skyder, som en hest sparker, fortæller Thisted-træneren, der til gengæld var lige så imponeret af sine målmænds evne til at håndtere presset.

Thisted Håndbold kom foran 24-20, men nogle tekniske fejl lukkede Skive ind i kampen igen. Til sidst viste Thisted Håndbold sig at være bedre spillende end Skive.

- Vores fejlmargin var meget lille, efter de fik udlignet til 24-24. Vi spillede meget disciplineret til sidst og kom frem til nogle frie chancer, der kunne afgøre kampen, siger Thisted-træneren med stolthed i stemmen.