Mandzukic frikender Real-spiller: Jeg blev ikke bidt

Selvom Atlético Madrid og Real Madrid gik hårdt til hinanden, så blev ingen bidt, hævder Mandzukic og Carvajal

Atletico Madrid-angriberen Mario Mandzukic var onsdag involveret i mange hårde dueller i 0-0-kampen mod Real Madrid i Champions League.

Den kroatiske angriber flækkede blandt andet et øjenbryn, da Sergio Ramos gik forrest med en albue.

Med blodet flydende fra ansigtet havde Mandzukic senere en nærkamp med Dani Carvajal, der endte med at slå kroaten i maven. Flere medier har desuden berettet, at Carvajal skulle have bidt Mandzukic.

- Kampen i går var meget hård, og de to hold gav alt, men i mine øjne skete der ikke noget kontroversielt, der var ingen bid eller noget, fortæller Mandzukic på Twitter.

Real Madrid-spilleren Dani Carvajal afviser også, at han skulle have brugt mundtøjet til at lave unoder.

- Jeg har set, at jeg efter kampen er blevet beskyldt for at bide en modspiller. Jeg vil gerne gøre det klart, at jeg ikke har bidt nogen eller forsøgt på det, meddeler Carvajal på Twitter.

En anden af kampens aktører har dog lidt at fortryde. Efter kampen skældte Atleticos Mario Suarez ud på den serbiske dommer, Milorad Mazic.

- Dommeren var meget dårlig. Man bør ikke lade en serber dømme en kvartfinale i Champions League. Så tager man det ikke seriøst nok.

- Jeg håber, at dommeren til returkampen vil være bedre og træffe mere normale beslutninger, sagde Mario Suarez, der onsdag trækker i land på Twitter.

- Jeg vil gerne undskylde til alle, jeg kan have fornærmet med mine ord. Det var ikke min intention.

- Det, jeg ville sige, var, at en kamp af den betydning bør dømmes af en dommer fra en af de større ligaer, siger midtbanespilleren.

Returkampen mellem de to Madrid-klubber spilles onsdag i næste uge.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.