Mandzukic sparker Juventus på førstepladsen i Serie A

Juventus og Cristiano Ronaldo slog Parma ude i et opgør, hvor portugiseren igen forgæves jagtede en scoring.

Mario Mandzukic blev helten for Juventus, da han både scorede og lagde op til et mål i udesejren over Parma i Serie A. Foto: Alberto Lingria/Reuters

Mario Mandzukic blev helten for Juventus, da han både scorede og lagde op til et mål i udesejren over Parma i Serie A. Foto: Alberto Lingria/Reuters

Juventus fortsætter, men Cristiano Ronaldo leder stadig efter målformen efter klubskiftet fra Real Madrid til Juventus.

Lørdag vandt Juventus på udebane 2-1 over Parma, og dermed spillede mesterholdet sig på førstepladsen i ligaen med ni point for tre kampe.

Mario Mandzukic lyste op i opgøret, da han både scorede og lagde op til et mål, mens Ronaldo stadig kigger langt efter sit første ligamål i italiensk fodbold.

Juventus skulle blot bruge to minutter til at komme foran 1-0.

Cuadrado smed en høj bold ind i Parmas felt, hvor Mandzukic steg til vejrs og headede bolden ind på en modstander.

Den dumpede ned for fødderne af kroaten, der fra tæt hold sparkede Juventus foran 1-0.

Cristiano Ronaldo var med fra start, men portugiseren var ikke involveret i scoringen i sin tredje ligakamp for Juventus.

Man skulle måske tro, at det var et spørgsmål om tid, før Ronaldo eller en anden Juventus-spiller fandt vej til netmaskerne, men sådan gik det ikke i første omgang.

I stedet fik hjemmeholdet udlignet efter et angreb, hvor bolden blev sendt ind i feltet og endte hos Gervinho, der nemt scorede til 1-1.

Efter en lille times spil var Mandzukic så på spil igen, og han lagde med hælen fikst bolden til rette for Blaise Matuidi, der hamrede Juventus foran 2-1.

Med tre scoringer i anden halvleg sørgede Inter tidligere lørdag for at besejre Bologna på udebane med 3-0.

Radja Nainggolan, Antonio Candreva og Ivan Perisic stod for scoringerne for Inter, der hentede sæsonens første sejr og har fire point for tre kampe.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.