Manfred Mann’s Earthband til Frederikshavn

Legendarisk engelsk popband på scenen i Det Musiske Hus den 9. marts 2019

Manfred Mann’s Earth Band - kan opleves på Frederikshavns regionale spillested den 9. marts 2019. Pr-foto

Manfred Mann’s Earth Band - kan opleves på Frederikshavns regionale spillested den 9. marts 2019. Pr-foto

FREDERIKSHAVN:Et af 60’ernes allerstørste bands går på scenen i Det Musiske Hus lørdag den 9. marts 2019: Manfred Mann’s Earthband

Bandet med de legendariske albums: "The Roaring Silence", "Angel Station" og "Chance" med hits som: Blinded By The Light, Don’t Kill It Carol og For You.

I det nuværende lineup er følgende med på scenen:

Manfred Mann: Keyboards, Mick Rogers: Guitar, John Lingwood: trommer, Steve Kinch: Bass og Robert Hart: Vocals.

Manfred Manns karriere spænder over imponerende seks årtier. Han blev født i Johannesburg i Sydafrika i 1940, men har været aktiv i England siden 1962.

Sammen med bandet, der også hed Manfred Mann, var han den musiker der i 60’erne havde flest hits i England med sin egen musik - bortset fra The Beatles.

I 1971 dannede han Manfred Mann’s Earth Band, der præsenterede en mere progressivt og rocket stil - i forlængelse af britiske navne som Cream og Traffic.

Ligeledes i stil med The Byrds gjorde bandet sig som opfindsomme fortolkere af kollegaernes sange, heriblandt en storhittende version af Bruce Springsteens "Blinded by the Light". Der er næsten 50 millioner afspilninger på Spotify alene af den sang.

Siden er det blevet til utallige hitlisteplaceringer med klassikere som Ellie Greenwichs "Do Wah Diddy Diddy", The Shirelles’ "Sha La La" og Bob Dylans "The Mighty Quinn".

Efter mere end 40 aktive år på musikscenen er alle fra Sting over Paul Weller og Del Amitri til Super Furry Animals blevet fortolket af Manfred Mann’s Earth Band.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.