Mange gode grunde til at feste

Enhedslistens Per Clausen fejrede 60 år - og en række andre jubilæer

13
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:Det er ikke hver dag, der er så mange mennesker i Socialisternes Hus, som fredag eftermiddag, hvor Enhedslistens Per Clausen havde inviteret til fejring af ”ét år i byrådet, 10 år i Folketinget, 45 år i Aalborg og 60 år på jorden”.

Det afslørede partifællen, regionsrådsmedlem m.m. Lis Jensen, inden hun hyldede fødselaren ved at synge Carl Scharnbergs ”At lære det at være” og at synge for på ”Når jeg ser et rødt flag smælde”. De fleste stemte i - i hvert fald når hun kom til omkvædet - men der var også politiske modstandere for hvem sangtekster og omgivelser var helt uvante - eksempelvis Venstre-kvinderne Tina French Nielsen og Mariann Nørgaard.

Alle var dog enige om at gratulere den erfarne politiker, der helt usædvanligt - sagde han selv - holdt en ganske kort tale til velkomst.

Han sparede eksempelvis ord ved at henvise til avisernes fødselsdagsomtaler og smilede:

- Jeg har intet imod kritisk journalistik og persondyrkelse ... når bare det rammer de rigtige.

Per Clausen tog imod hyldest og gaver - plakater, billeder, mange flasker, selv om han havde forsøgt at signalere, at han ikke som sådan manglede noget. Og han understregede, at han trods sin korte tale heller ikke mangler ord. Det kan man forvisse sig om mandag, når Aalborg Byråd mødes, lovede dagens midtpunkt, der syntes at han havde mange gode grunde til at feste, og blandt de nævnte mærkedage fremhævede den sidste.

- De 60 år er jo forudsætningen for de andre, sagde han og glædede sig over ”et fantastisk godt liv, der har budt på samarbejde med mange spændende og interessante mennesker”.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.