Hjørring

Mange indbrud i ferien

Der er anmeldt 13 villaindbrud i Hjørring, Sindal og Tårs

ArkivFoto: Bente Poder

ArkivFoto: Bente Poder

HJØRRING:Der er igen noget der ligner en indbrudsbølge i Hjørring, Tårs og Sindal.

Nordjyllands Politi har efter weekenden i alt 13 anmeldelser om villaindbrud. Flere af dem er typisk sket, mens beboerne har været væk på ferie.

I Hjørring er det gået ud over villaer på Blåbærvej, Skovstjernevej, Eventyrparken, Storkenæbvej, Krageklovej og Rørgræsvej.

I Tårs er der anmeldelser om indbrud på Nøddely og Egely, og i Sindal på Friggsvej og Krokusvej.

Mønstret er det samme ved flere indbrud: Der er brudt et vindue op og tyvene er gået målrettet efter smykker, kontanter og eventuelt elektronisk udstyr som bærbare computere og ipads.

- Det minder om de indbrudsbølger vi tidligere har oplevet, og vi har selvfølgelig et øje på, om der igen har været udlændinge forbi, siger politikommissær, Peter Skovbak.

Indbruddene kan være sket mellem 12. juli og 24. juli, men politiet mener, at en stor del af dem er begået i den netop overståede weekend.

32-årig anholdt

Det er i weekenden også lykkedes at anholde en indbrudstyv. Det var efter et indbrud i en villa på Sæby Landevej ved Tårs. Her så et vidne en bil køre fra stedet lørdag morgen. Det førte senere til anholdelsen af en 32-årig lokal mand, som er godt kendt af politiet. Han kædes dog ikke sammen med de øvrige villaindbrud.

Der har også været indbrud i Hjørring Kommunes kompetencecenter på Egholm i Hjørring. Det er sket tidligt lørdag morgen cirka klokken 07.30, og så har der mellem lørdag og søndag været indbrud i Sindal Gamle Kirke på Astrupvej. Her er låsen brudt op, og kirkebøssen samt en pulverslukker er stjålet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst